Skydda din skog utan Trico viltskydd

För dig med skog så kanske du använder dig av Trico viltskydd. Du kanske idag vill ha andra alternativ till Trico viltskydd. Det finns många fördelar med att använda något annat, som är mer vänligt för miljön Det finns en produkt som heter EcoTall. De är:

  • Enkla att använda
  • Ekologiska
  • Miljövänliga
  • Ger skydd i 5–10 år

När du planterar dina trädplantor, så vill du ju att de ska vara skyddade från att djur äter på dem. Skulle klövdjuren börja beta på dem så kan de förstöra hela plantan så att den inte växer som den ska.

Satsa på viltskydd från Trico

När det gäller Trico viltskydd, så är det ett medel som ska sprutas ut. Men det är bättre att satsa på ett bra alternativ av viltskydd, i form av det som heter EcoTall. Dessa är bara att sätta ovanpå varje träds topp. De som tagit fram detta smarta skydd, de heter Skogstoppen Innovation AB. Produkten är ekologisk och den är även nedbrytbar. Du sätter en och en ovanpå dina tallar och granar. Det gör att de får stå i fred för djuren. Om en av dem råkar trilla av, så kommer den att brytas ner och bli till koldioxid, vatten och biomassa.

Skydden för vilt sätts på plantorna då de är små. Sedan så skyddar de dina träd i upp till 10 år. Fördelen med dessa skydd är att du slipper bespruta dina träd samt att du inte heller behöver hägna in dem med hjälp av staket eller annat. Du kan läsa mer om detta smarta viltskydd på ecotall.se.