Salsa Sverige
Om SalsaSverigeSalsa EvenemangSalsa LänkarSalsa MeddelandenSalsa AnnonserFör salsa arrangörerBli regionsansvarigKontakta SalsaSverigeSalsaPartnerSalsaForumSalsaForum

Evenemang i Skåne/Öresund. Tillbaka

MALMÖ SALSAFESTIVAL 2018---DAG 1

När: 180727  Tid: kl: 17:00-23:00  Var: T-BRYGGAN PÅ RIBBAN Malmö  Mer info:

MALMÖ SALSAFESTIVAL 2018 PÅ STRANDEN
SOMMARENS SALSA UPPLEVELSE


Sommaren 2018 arrangerar Malmö stad en stor Salsa Festival på stranden vid T-Bryggan på Ribban i Malmö. Kulturförening Cubasalsa ansvarar för festivalens innehåll. Salsa festivalen blir fredag 27/7, lördag 28/07 och söndag 29/07. Se nedan det följande programmet för hela helgen.

Alla är mycket välkomna till sommarens största salsa evenemang som samlar på samma plats Skånes mest populära och välkända salsa dansskolor som bjuder på mångfald workshops, dansshower, animationer och social dans där alla ska vara med!

Kulturföreningen Cubasalsa presenterar ett program som satsar på kubansk salsa och L.A. salsa som stor i fokus, men man får även en smakprov av flera andra populära latinamerikanska dansstilar som till exempel Rumba, samba, bachata, kizomba och zouk. Det blir till och med salsa livemusik med dem kända kubanska livebands

En unik helg där alla får möjlighet att lära känna Skånes salsa dansskolor. Publiken ska aktivt delta i alla workshops, prova på olika salsa stilar samt dansa loss till DJ eller livemusik oavsett om man är nybörjare eller en proffsig dansare. Malmös strand förvandlas till den perfekta ställe för sommarens bästa upplevelse - Salsa! - som är en synonym för glädje, sol och värme!

Festivalens program:

Fredag 27/7Lördag 29/7Söndag 30/7Alla är välkomna

Förmedlat av:
Hamlet Serrano